Více lidí se ptá na tuto otázku, protože si nejsou jisti, kolik z jejich příjmů je ve skutečnosti „v bance“ ve srovnání s tím, co je na jejich „skutečném“ běžném účtu. Ve skutečnosti si banky vydělávají většinu vašich příjmů, ale mnoho z nich má poplatky a chcete si být jisti, že tyto poplatky neplatíte a přitom stále máte zájem, na který máte nárok.

Prvním krokem k zjištění, zda byste si měli nechat peníze na běžném účtu, je promluvit si se svým šekovým zpracovatelem nebo zástupcem banky. Obvykle můžete získat docela dobrý nápad položením otázek, co to znamená „udržet“ šek v bance. Problém je v tom, že opravdu nevíte přesně, co to znamená, protože vaše banka vám to opravdu nevysvětluje!

První věc, kterou musíte pochopit, je, že existuje rozdíl mezi „peněžními“ penězi. Možná si myslíte, že vaše peníze jsou stále „v bance“, ale jsou skutečně uchovávány v bezpečnostní schránce v bance.

Šeky a peníze jsou považovány za „vklady“, které provedete na šecích, které jsou hlavním zdrojem peněz. Jakékoli peníze, které máte v bance, se považují za „aktiva“, protože tyto peníze jsou investovány nebo použity jako kolaterál. Pokud jsou peníze z nějakého důvodu někdy nedostupné, banka tím, že tyto peníze má k dispozici, neutrpí ztrátu – jednoduše splatí vaši půjčku, a to je vše.

Kontrolní účty se ve skutečnosti nazývají „kontrolní účty“, protože jsou pouze jako účet, kde jsou uloženy vaše šeky. To je důvod, proč musíte platit účty, které používají šeky, protože kdybyste vložili šek od firmy, která vás donutila čekat na získání peněz, ocitli byste se v situaci, kdy banka již musela zaplatit věřiteli (banka ). Váš šek by prostě seděl na účtu, dokud se nedostanete k jeho napsání.

Většina kontrolních procesorů nabízí kontrolní služby, a pokud ne, můžete najít další typ kontrolního procesoru. Musíte však vědět, že pokud půjdete s online šekovým procesorem, budete platit rozdíl v poplatcích za použití jednoho, než když jdete s místní bankou. Je to jako získat online kreditní kartu, kde budete platit více poplatků, když kupujete věci online.

Chcete mít na paměti, že banky si na běžném účtu ponechávají velkou část vašich příjmů. Je to prostě způsob, jak vydělávají peníze, a oni jsou v podnikání hodně, aby tak učinili. Protože vydělávají většinu vašich příjmů, budou vám poskytovat co nejvíce služeb, jak zajistit, aby zůstali v podnikání a aby vám vydělali peníze.

Pokud na svém běžném účtu neponecháváte peníze a máte spoustu věcí, za které je třeba zaplatit, můžete se rozhodnout odeslat všechny své platby prostřednictvím své banky. Tímto způsobem dostanete zaplaceno automaticky a nebudete se muset obtěžovat s ničím jiným než s posíláním peněz. To se může zdát jako problém, ale pokud jste stejně jako většina lidí, je pravděpodobně nejmenším problémem, se kterým se při obchodování s vaší bankou setkáte.

Vaše banka má také možnost převádět některé své platby prostřednictvím Federálního rezervního systému, což lze provést za poplatek. Je však důležité vědět, že s tímto typem transakcí jsou spojeny další poplatky, takže se možná budete chtít ujistit, že také víte, jaké jsou tyto poplatky, než se dostanete k některému z těchto typů transakcí.

Chcete-li vědět, zda byste si na bankovních účtech měli nechat peníze, musíte se zeptat, kolik z vašich příjmů je na vašem běžném účtu, a pak zjistit, kolik z vašich příjmů je na vašem běžném účtu. Na to budete moci odpovědět čestně, protože to vám vaše banka pravděpodobně řekne ve svých servisních smlouvách.

Pokud máte ve svých bankovních vkladech hodně peněz a nevíte, kolik peněz je na vašem běžném účtu, možná budete chtít zjistit pravdu. tím, že se obrátíte na zkoušejícího z banky, který vám tyto informace může poskytnout.

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.