Podzim-zima 2023/24 přináší neočekávané obraty a nové interpretace klasických trendů. Tento rok je ideální pro ty, kteří chtějí experimentovat a vyjádřit svou jedinečnost prostřednictvím oblečení. Zde je pět klíčových trendů pro nadcházející sezónu.

Návrat klasiky: černá a bílá

V této sezóně se klasická černá a bílá vrací s dvojnásobnou silou, ale v novém vydání. Návrhářské domy, jako je Medicine, reinterpretují tento trend, přidávají unikátní potisky a tisky, které dodávají každému outfitu charakter. Od elegantních šatů po každodenní mikiny, monochromatická paleta je na vrcholu.

Velikost je důležitá: oversize

Oversize styl je jeden z trendů, který se zdá nezmizet. Tuto podzim a zimu hledejte oversize mikiny, svetry, a dokonce i kabáty. V kombinaci s úzkými kalhotami nebo legínami dávají siluetě moderní vzhled a zároveň zachovávají komfort.

Zdroj: Medicine blog

Divoká strana módy: zvířecí motivy

Několik sezón zvířecí motivy dominovaly světu módy. V této sezóně, projekty Medicine ukazují, že tento trend je zde, aby zůstal. Bez ohledu na to, zda si vyberete subtilní blůzu s motivem leoparda, nebo se rozhodnete pro výrazný kabát zebry, je to styl, který určitě přitáhne pozornost.

Nostalgický návrat: grunge

Inspirace z 90. let se vracejí do módy ve velkém stylu a trend grunge je toho dokonalým příkladem. Flanelové košile, těžké boty, opotřebované džíny – všechno to je zase na vrcholu. Medicine nabízí zajímavé návrhy pro fanoušky tohoto stylu, obohacené o originální potisky.

Hra textur

Podzim-zima 2023/24 je časem pro experimentování s různými texturami. Hrubé, vlněné svetry kontrastují s hladkým saténem a měkký samet s rustikálním denimem. Tato hra textur přidává hloubku každé stylizaci a činí ji ještě zajímavější.

Eklektický mix

Móda podzimu a zimy 2023/24 je eklekticismus v nejčistší formě. Značky, jako je Medicine, představují zajímavé kombinace různých potisků, barev a textur, inspirují k vytváření odvážných, neobvyklých stylizací.

Při plánování svého šatníku na nadcházející sezónu, myslete na tyto trendy. Značky jako Medicine (https://wearmedicine.cz/), které jsou známé vysokou kvalitou a originálním designem, mohou být skvělým výchozím bodem při vytváření nových, módních stylizací. Podzim-zima 2023/24 určitě přinese mnoho vzrušujících novinek ve světě módy.

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.