Šaty jsou o stylu a pohodlí

Jedním z nejlepších řešení pro dámy jsou samozřejmě dámské šaty. Krásné a ženské, ale i vzdušné a… usnadňují převlékání do plavek, dámské šaty jsou jednou z nejlepších voleb na léto.

Co se týče módních vzorů, jsou letos – stejně jako v předchozích sezónách – velmi oblíbené květinové vzory, které dokonale odpovídají radostné povaze prázdnin. Pokud dáváte přednost dámským šatům bez vzorů, můžete si vybrat model v pastelovém odstínu – tyto barvy jsou v módě i tuto sezónu. Zkombinujte šaty Hugo s módními sandály na ploché podrážce nebo vyšší a užijte si mimořádně stylový vzhled!

Stylizace s šortkami

Pokud patříte mezi dámy, které preferují stylizace s kalhotami, máme pro Vás ideální řešení: vyberte si tuto sezónu módní lehké lněné šortky a zkombinujte je s jednoduchým tričkem nebo tričkem značky Polo Ralph Lauren. Pro lepší efekt zastrčte přední část trička do šortek. Získáte tak módní look a zároveň opticky zeštíhlíte svou postavu a prodloužíte nohy!

Plavky

Prázdniny jsou obdobím, kdy se všichni vydáváme k vodě. I když nejste příznivci šplouchání v moři, plavky jsou stále užitečným řešením: umožňují Vám opalovat se, jak dlouho chcete, aniž byste se přehřáli!

Jednodílné plavky s efektními výřezy nebo vázáním jsou v této sezóně velmi oblíbené. Nezapomeňte však, že i klasické bikiny jsou dobrou volbou!

Pamatujte: oblečení není všechno!

Léto je obdobím, kdy teploty mohou dosahovat opravdu vysokých hodnot. Je třeba mít na paměti, že oblečení by mělo být nejen módní, ale také poskytovat optimální tepelný komfort. Proto věnujte pozornost štítkům a vybírejte si oblečení z přírodních, prodyšných materiálů. Tím zajistíte nejen stylový vzhled, ale také bezpečnost: vyhnete se přehřátí, které může být opravdu nebezpečné a mít mnoho nepříjemných následků.

Důležité je také chránit si hlavu – spalující sluneční paprsky mohou bohužel vést k úpalu. K letním stylizacím se hodí klobouky, a pokud plánujete nosit šortky nebo sportovní stylizace – zvolte čepici s kšiltem. Každé z těchto řešení Vás ochrání před nepříjemnými účinky přehřátí! A nezapomeňte si do plážové tašky přibalit opalovací krém: ochrana pokožky před slunečními paprsky je stejně důležitá jako výběr správného oblečení, stejně jako zakrytí hlavy.

Dovolená na rajské pláži je mimořádnou příležitostí k odpočinku. Zajistěte si bezpečnost a pohodlí i stylový vzhled a užijte si dovolenou!

Původní článek: https://goldbach.cz/dovolena-na-rajske-plazi-jake-stylizace-jsou-vhodne/

Comments

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.